Trainingen

“Sanne heeft een achtergrond in de reguliere algemene en geestelijke gezondheidszorg. Door dit te combineren met haar eigen levenservaring en de nieuwste kennis op het gebied van trauma te hebben opgedaan, sluit Sanne aan bij verschillende doelgroepen. Zo maakt zij de kennis praktisch toepasbaar voor verschillende werkvelden.”

Een waardevolle combinatie
Mijn werk met cliënten in de praktijk én het overdragen van mijn opgedane kennis en vaardigheden; het is een waardevolle combinatie. Het kenmerkt Wijs in je Lijf.

Wat ik geleerd heb over de werking van het zenuwstelsel heeft grote impact gehad op mijn ontwikkeling als professional. Het zorgt voor zorgvuldig afgestemde en gefinetunede interventies – het is echt precisiewerk –, waardoor ik efficiënter en met meer plezier mijn werk kan doen.

Wanneer jij als zorg- of onderwijsprofessional (meer) wilt leren over trauma en het zenuwstelsel, dan help ik je graag. Dat kan via het volgen van een van de trainingen die ik geef, door het volgen van individuele leertherapie of consultatie.

Zowel in de zorg als in het beroepsonderwijs heb ik zelf ervaren dat ik bij bepaalde cliënten of leerlingen niet verder kwam met wat ik te bieden had. Het stagneerde; of het nou een leerproces was of een behandeling. Voor mijn gevoel ontbrak er iets, alsof de puzzel nog niet compleet was. Dat missende puzzelstukje bleek het zenuwstelsel te zijn.
Ons gevoel van veiligheid, onze informatieverwerking, ons vermogen tot herstel; ze zijn allemaal verbonden met ons zenuwstelsel. Wat aan de oppervlakte disfunctioneel lijkt, kan in een heel ander perspectief komen te staan wanneer je weet wat het zenuwstelsel eigenlijk probeert te doen.
Ik bied je daarom de kans om naast theoretische kennis over ons zenuwstelstel ook praktische ervaring hierover op te doen.

“Sanne weet aspecten vanuit verschillende disciplines te verbinden tot een natuurlijk/samenhangend geheel en verhaal.”

Wil je aan den lijve ervaren hoe dit werkt? Ben je nieuwsgierig naar de meerwaarde van lichaamsgerichte aanpak bij trauma? Of volg je de opleiding Somatic Experiencing? Sinds oktober 2022 ben ik bevoegd leertherapeut voor de opleiding Somatic Experiencing, voor de levels Beginning en Intermediate.
Neem gerust contact met me op om te kijken of ik wat voor jou, je team of je organisatie kan betekenen. Ik help je graag.

Ik verzorg graag trainingen, leertherapie, consultaties en lezingen. Het koppelen van mijn kennis en vaardigheden aan jouw specifieke vakgebied zie ik niet alleen als een uitdaging, maar geeft me ook plezier. Dat betekent dat ik in de regel maatwerk lever. Ook kijk ik zeer consequent naar wat er achter klachten, gedragingen en problemen zit.
Wil je meer weten over mijn trainingen, consultaties of lezingen? Of wil je een prijsindicatie? Neem dan contact met me op. Ik vertel je graag meer.

Ik vind het zó belangrijk dat traumasensitief leven, werken, zorgen, opleiden vanzelfsprekend wordt. Wanneer de kennis over hoe ons zenuwstelsel van invloed is op hoe we ons veilig voelen (of niet) verspreid raakt, zullen we zo veel leed kunnen voorkomen. En zo veel meer begrip krijgen voor elkaar.