Praktijkgegevens en tarieven

Het praktijkadres

Ik ontvang je graag in mijn praktijkruimte op de Zandweg 116C (boven) in de Meern.

Praktijkruimte Wijs in je Lijf

Je kunt daar uitstekend komen met het openbaar vervoer (bushalte de Meernbrug), op de fiets en met de auto. Op het terrein zelf en in de nabije omgeving is het parkeren gratis.
De praktijkingang is aan de achterzijde van het gebouw, daar neem je de trap omhoog. Je kunt de borden van Studio Natuurlijk Pilates volgen, we zitten op dezelfde verdieping en delen de ingang en wachtruimte.

Tarieven en Vergoedingen

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging VIT. Dat betekent dat de therapeutische sessies voor vergoeding in aanmerking kunnen komen als je een aanvullende verzekering hebt. Neem zelf contact op met je zorgverzekeraar om dit te controleren.

Coachingssessies worden niet door zorgverzekeraars vergoed. Sommige werkgevers hanteren een opleidingsbudget per medewerker en zijn bereid op deze manier in de kosten voor een persoonlijk ontwikkeltraject bij te dragen.

Intakegesprek, duur max. 60 min.: 40 euro

Sessie coaching, duur 60 min.: 80 euro exclusief BTW

Sessie lichaamsgerichte therapie, duur 60 min.: 80 euro (BTW vrij)

Afmelding minimaal 24 uur van te voren is kosteloos. Daarna ben ik genoodzaakt de kosten in rekening te brengen.

Privacybeleid

Wijs in je Lijf houdt, om uw behandeling zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, een dossier bij van uw medische en administratieve gegevens.  Dit is ook een wettelijke plicht opgelegd door de WGBO. Uiteraard ga ik zorgvuldig met uw gegevens om. De details vindt u in het privacybeleid.

Algemene voorwaarden

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Beroepsvereniging

Ik ben aangesloten met mijn praktijk bij de Vereniging van Integraal Therapeuten onder nummer 617.19. A
Ook ben ik aangesloten bij de bij de koepelorganisatie RBCZ onder nummer 190279R.
De RBCZ registreert beroepsbeoefenaren in de complementaire alternatieve zorg en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten. Het tuchtrecht van RBCZ is ondergebracht in een aparte stichting, namelijk TCZ (Tuchtrecht Complementaire Zorg).

Zorgverlener AGB-code: 90104360
Praktijk AGB-code: 90063668

Klachtenregeling

Natuurlijk doe ik mijn uiterste best om goede kwaliteit van zorg te leveren. Het kan gebeuren dat je een klacht hebt over mij, mijn optreden of de sessies.
Graag bespreek ik de onvrede of klacht eerst samen met je. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit. Is het moeilijk je onvrede
of klacht te bespreken of komen we er samen niet uit? Dan kun je gebruikmaken van een klachtenfunctionaris. Hier zijn voor jou geen kosten aan verbonden. Bel of mail daarvoor met het secretariaat van de VIT en zij zorgen ervoor dat een klachtenfunctionaris contact met je opneemt.
Wanneer ook na bemiddeling van de klachtenfunctionaris de situatie voor jou nog niet naar tevredenheid is opgelost kan de geschilleninstantie waar ik bij ben aangesloten ingeschakeld worden. Ik ben via de VIT aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg (SCAG) Dit is een de door de overheid erkende, professionele, niet commerciële geschilleninstantie.

Contacten met andere organisaties

Wijs in je Lijf is aangesloten bij het netwerk van Hooggevoelig heel gewoon. Een netwerk dat zich tot doel stelt om de krachten van individuele professionals te bundelen met als missie hooggevoeligheid te normaliseren.

VIT RBCZ website CRKBO
website Hooggevoelig heel gewoon

Wijs in je Lijf op Facebook

www.facebook.com/WijsinjeLijf

KvK nummer: 64889645

Wil je meer weten over Wijs in je Lijf of een afspraak maken? Neem dan contact met me op.