Cliëntervaringen

Wil je een idee krijgen van hoe anderen de begeleiding vanuit Wijs in je Lijf hebben ervaren? Lees dan hieronder de ervaringen die ik met toestemming van de cliënten met je mag delen. Heb je zelf een ervaring opgedaan bij mij in de praktijk die je graag op deze plek zou willen delen? Neem dan contact met me op. Ik zorg dan dat ook jouw ervaring hier tussen komt te staan.


“Ik heb bij jou veel geleerd over de interessante (en zeer herkenbare) dynamieken die bij mij spelen, fijn dat je veel en begrijpelijk uitlegt. Ik merk dat ik bewuster ben geworden van wat er in m’n lichaam gebeurt en sneller doorheb wanneer ik het contact ermee begin te verliezen. Ook heb ik nu handvatten om de spanning in mezelf weer omlaag te brengen als ik merk dat het oploopt. Ongetwijfeld heb ik nog een lange weg te gaan, maar de eerste mooie stappen zijn gezet. Hartelijk dank voor de veilige omgeving die je hebt geboden, de spiegel en de rust.”


“Bij Sanne heb ik in een aantal maanden flinke stappen gezet in mijn persoonlijke ontwikkeling. Welkom, veilig, rust en ook humor waren een goede basis. Sanne is duidelijk en gaat voorbij het weten naar het ervaren, haar manier van begeleiden heeft mij geholpen meer mijn eigen realistische weg te vinden in verbinding met mijn gevoel en gedachten.”


“In mijn zoektocht naar veerkracht (die echt zoek was) kwam Sanne op mijn pad. Meteen voelde ik dat ’t klopte wat ze deed, en dat betekent wat want mijn vertrouwen was ook zoek. Ze zag mijn rode draad en bracht mij weer in verbinding daarmee. Wat Sanne doet is raak, oprecht, echt en heel professioneel. Ik ben nog steeds verbaasd en vooral heel dankbaar  hoe snel ik daarna de weg terug weer heb gevonden.”


“Onderweg zijn met Sanne was voor mij een reis met een zeer betrouwbare en professionele therapeut. Zij heeft koffers vol kennis en wijsheid tot haar beschikking die ze op de voor mij juiste momenten gedoseerd aanbood. Ik heb veel geleerd over de biologie van trauma waardoor ik beter in staat ben mezelf te reguleren. En ik heb geleidelijk aan kunnen beseffen dat het verhaal waaraan ik vastgeklonken zat voorbij is. En mijn lijf weet dat nu ook. Ik kan steeds meer in het nu aanwezig zijn. Meer zijn. Zijn. Ik kan verder. Dankjewel, Sanne!!”


“Sanne heeft mij op een rustige, ontspannen manier geleerd naar mijn lijf te luisteren. Ze begeleidt op een milde manier en weet precies wanneer ze welke vraag kan stellen. Mede door haar aanpak blijf ik beter uit mijn hoofd en ervaar veel minder onrust. Althans, ik ben me veel bewuster geworden van wat mijn lijf mij probeert te vertellen. Grootste eye-opener: Mijn gedachten worden vooral bepaald door wat ik fysiek voel. Ik ‘dacht’ altijd dat het enkel andersom was. Als je je bewuster wilt worden van je lichaam, dan raad ik je zeker aan contact op te nemen met Sanne van Heumen.” – Paul –


“Jij zorgt voor ruimte, sfeer en mogelijkheden om mijn verhaal te doen, te vertellen, hardop te denken (oké soms ratelen 😉). Vervolgens stel jij vragen en verbind jij die woorden naar mijn lichaam. Zo ben ik steeds meer in staat om dat in de grote boze buiten wereld dat ook te doen, te ervaren en voelen zonder alleen maar met m’n hoofd rond te blijven rennen.
Daar rij ik heel graag voor naar Utrecht!”