BEMER therapie

Bemer-therapie kan je inzetten voor een 3-tal doelstellingen: Behandeling, Preventie en prestatieverbetering.

Via een zeer licht elektromagnetisch veld worden pulssignalen in het lichaam gebracht. Dit stimuleert de pompende beweging van de kleinste bloedvaten. Hierdoor verbetert de doorbloeding en krijgen je lichaamscellen een betere aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen. Je lichaam kan door de betere doorstroming in de kleine bloedvaten ook afvalstoffen beter afvoeren.

De bloedsomloop kun je zien als het transportsysteem van het menselijk lichaam. Alle lichaamsweefsels en organen krijgen via de werking van ons hart en de bloedvaten voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden zo afvalstoffen afgevoerd. 75% van dit proces vindt plaats in de kleinste bloedvaten van je lichaam, de zogenaamde microcirculatie.

Een goede microcirculatie is dus cruciaal voor je gezondheid. Met BEMER-therapie stimuleer je de microcirculatie waardoor je je gezondheid beschermt en genezing stimuleert. Een mooie ondersteuning in het wijs omgaan met je lijf dus!

Wijs in je Lijf is BEMER-partner

Wijs in je Lijf is officieel partner van BEMER-therapie . Uit eigen ervaring weet het wat het kan bieden in herstel en welbevinden. Ik vertel je er graag meer over. Daarnaast is het een wetenschappelijk onderbouwde methode die ik graag aanbiedt als behandeling in de praktijk. Behalve behandelingen kun je bij mij ook terecht voor advies over gebruik. Ook is het mogelijk om de apparatuur (producten, toepassingsmodules en accessoires) via Wijs in je Lijf te kopen.

Voor meer informatie zie ook: https://wijsinjelijf.bemergroup.com/nl